top of page

Should have known better- Stevens


Coiotii din presa la umbra Statuii Libertatii

Un orăşean îşi vizitează vărul care locuia în deşertul Arizona. La un moment dat, se aude un urlet : - Ce-i asta ? - Nimic, coioţii. - Dar ce-s coioţii ? - Nişte câini sălbatici. - Şi de ce urlă în halul ăsta ? - Păi, pe la noi nu cresc pomi, numai cactuşi !

People tend to pursue information that concerns their existing biases, time and time again.

Ce frectii si propaganda desantata cu "fake news". Ce se mai ambaleaza publicatiile asha numite "cu pretentii" sa redirectioneze opinia publica. Acrobatii nereusite facute poate pentru orbi.....

Au facut-o rau de oaie la alegeri cand in mod repetat si exagerat s-au dovedit a avea mai mult de a face cu "social engineering" si mai putin cu adevarul. Sau poate o faceau pe prostii. Sau poate chiar erau si chiar mai sunt prosti. Sa radem sau sa plangem impreuna? Uite cum dadea NY Times si restul magarilor cu mucu' in ciorba, mai bine zis cu stangu in dreptu':

https://www.nytimes.com/interactive/2016/upshot/presidential-polls-forecast.html?_r=0

Cica "fake news" ar fi produse de niste studenti de prin Albania care manaca si ei o paine cu articole vadit false. Sa-ti fracturezi falca de ras......

Sau poate au interese sa mentina abureala la maximum. Interese financiare banuiesc. Toti trebuie sa mancam o paine, dar parca prea e de rahat a lor. Barca presei care era folosita abil in trecut sa taie si sa spanzure in public ia din ce in ce mai multa apa la bord, niste epave lipsite de directie. Nu mai fac doi bani pentru mana de oameni care le controleaza. Problema de baza e ca inca sunt priceputi la a manipula opinia publica cu scopul vadit de a crea probleme serioase si reale,- catre o versiune noua de "divide and conquer" pe steroizi directionata mai nou pe plan intern. Ce tu umanitate? Ce tu pace?

S-ar putea ca acum sa-si fi gasit nashu'. Omul votat zice ca o parte semnificativa a presei pe aici a devenit "enemy of the people".

"Enemy of the people is a phrase “typically used by leaders to refer to hostile foreign governments or subversive organizations,” the New York Times wrote. "

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/02/18/trump-called-the-news-media-an-enemy-of-the-american-people-heres-a-history-of-the-term/?utm_term=.18419ff32fde

Problema cu "fake news" e cand vin de la cei cu pretentii ca s-ar ocupa cu jurnalismul serios si nu cu social engineering cu tente anti-sociale- cei ce au inclinatii catre o vraja de prost gust osciland intre crony capitalism si crony socialism in umbra Statuii Libertatii.

Aide bre ....

Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
No tags yet.
Follow "THIS JUST IN"
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page